• Najboljši 100% BIO konopljini izdelki
  • Med tednom odprto od 8.00 do 16.00
  • Brezplačna poštnina za naročila nad 30€

Zakaj izbrati

Darilo narave d.o.o.

Nudimo vam najbolj kakovostno BIO konopljo v Sloveniji! Popolnoma brez izoliranih ali sintetičnih kanabinoidov, brez uporabe pesticidov ali drugih nevarnih in nezaželenih snovi. Preverite moč čiste narave, ki vam jo ponujamo pri Darilu narave d.o.o.

Zavedamo se, da imate veliko možnosti pri nakupu konopljinih izdelkov za vaše zdravje in dobro počutje, zato bi vam radi povedali, zakaj se odločiti za nas.

Prav vsi izdelki so 100% BIO in naravnega izvora z ekološkim certifikatom. Verjamemo, da je narava naš najboljši vir zdravja, zato se zavzemamo za trajnostni razvoj in ekološko pridelavo, kar zagotavlja, da so naši izdelki popolnoma naravni in ne vsebujejo umetnih dodatkov ali izolatov.

Ponosni smo na to, da naši izdelki nosijo certifikate BIOEKO in VEGAN. To pomeni, da so primerni za vse, ki si želijo zdravega in naravnega življenjskega sloga, obenem pa ne želijo škodovati živalim in okolju. Uporabljamo okolju prijazno embalažo, primerno za ponovno uporabo.

Posebej se trudimo na trg podati najbolj kakovostne konopljine izdelke, ki resnično pomagajo. Konoplja ima velik terapevtski potencial, zato smo razvili široko paleto izdelkov, ki vsebujejo najboljše konopljine sestavine in so primerni za širok spekter težav, od bolečin v mišicah do tesnobe.

Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravja in dobrega počutja. Naš cilj je, da vam pomagamo doseči svoje cilje in izboljšati svoje zdravje na naraven in trajnosten način.

Zato, če iščete popolnoma naravne, kakovostne in učinkovite izdelke, ki vam bodo pomagali doseči boljše zdravje in dobro počutje, je Darilo narave resnično prava izbira za vas.

BIO izdelki
VEGAN izdelki
Slika prikazuje certifikat za ekološko pridelavo izdelka.
BIO certificiranimi izdelki
Slika prikazuje Ikono, da ima izdelek certifikate za dober produkt in dobro izdelovalno prakso.
GMP proizvodnja
Slika prikazuje Ikono, da so izdelki pridelani in obdelani v Sloveniji.
Slovenski izdelki
Slika prikazuje Ikono, da so izdelki varni za domače živali, NI testirano na živalih.
Ni testirano na živalih
Ročno izdelano
Brez parabenov
Brez pesticidov
Brez GSO
Kozmetika brez alkohola
Slika prikazuje Ikono, da izdelki ne vsebujejo nobenih izolatov.
Brez izolatov
Slika prikazuje Ikono, da izdelki ne vsebujejo THC, oziroma ne presega dovoljene količine in da se ustvari boljša sinergija med kanabinoidi.
Brez THC
Slika prikazuje Ikono, da je izdelek narejen BREZ uporabe škodljivega CO2.
Brez CO2
Slika prikazuje Ikono, da izdelki vsebujejo polni spekter kanabinoidov.
Polni spekter
BIO kozmetika
Slika prikazuje logotip podjetja Darilo Narave d.o.o., bela oblika logotipa.
2024 DARILO NARAVE D.O.O. 
Vse pravice pridržane.
Slika prikazuje varna plačila na spletnem mestu
userusersstorecartphone-handsetbubblemagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram