• Najboljši 100% BIO konopljini izdelki
  • Med tednom odprto od 8.00 do 16.00
  • Brezplačna poštnina za naročila nad 30€

Slika prikazuje logotip podjetja Darilo Narave d.o.o., logotip je narejen iz risbe konopljinega lista v risanem slogu. Slika prikazuje certifikat za ekološko pridelavo izdelka.
0,00 
0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

VARNA PLAČILA

Darilo narave d.o.o.

Pri Darilu narave se trudimo, da našim strankam zagotovimo brezskrbno nakupovanje na našem spletnem mestu. Zato nudimo več različnih načinov plačila. Če potrebujete kakršne koli dodatne podatke ali informacije glede plačila, samo vam vedno na voljo. Tukaj lahko najdete, kako se pravilno izpolni UPN obrazec za plačila narejena preko predračuna. 

Plačilo po predračunu

Preko elektronske pošte vas bomo obvestili o prejemu vašega naročila. Vsi podatki, potrebni za izvedbo plačila po predračunu, bodo navedeni v tej elektronski pošti. Najhitreje bomo vaše naročilo odposlali, če nam boste na naš e-naslov: info@darilonarave.si, posredovali potrdilo o plačilu. Za dodatne informacije si lahko ogledate naše pogoje poslovanja.

Po prejemu vašega plačila, bomo vaše izdelke oddali na pošto.

Varno plačilo po povzetju

Pomeni, da ob naročilu označite ta način plačevanja. Plačilo izvedete direktno ob dostavi poštarju Pošte Slovenije. Račun za izdelke boste našli v vašem paketu. Za naročila, kjer je znesek manjši od 30 EUR vam bomo obračunali tudi stroške dostave v višini 4 EUR ter stošek storitve plačila ob povzetju v višini 1,50 EUR. Za naročila, kjer je znesek večji od 30 EUR, je dostava brezplačna, zaračuna pa se strošek storitve plačila ob povzetju v višini 1,50 EUR (razen v primeru osebnega prevzema na sedežu podjetja).

Varna plačila s kreditno kartico

Na spletni trgovini darilonarave.si omogočamo plačilo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard in Maestro. Plačilo s kreditnimi karticami preko spleta ja varno in hitro, sam postopek plačevanja pa zelo preprost. Če se vam med plačevanjem kaj zatakne, nas kontaktirajte na info@darilonarave.si ali 051 220 321.

Varna plačila z debetno kartico

V našem sistemu lahko plačujete z debetnimi karticami. Pogoj pa je, da vam na banki izdajateljici debetne kartice vklopijo možnost plačevanja v spletnih trgovinah. Postopek za vklop te možnosti je hiter in enostaven. Pogoj je le vaša obstoječa telefonska številka. Brez tega plačevanje z debetno kartico preko interneta ni mogoče. 

Za nakup z debetno kartico morate vpisati številko kartice in ne TRR. Za plačilo z debetno kartico mora biti ta aktivirana za plačevanje preko spleta.

Slika prikazuje varna plačila na spletnem mestu
Na sliki je obrazloženo kako pravilno izpolniti UPN obrazec za uspešna varna plačila po predračunu.

Možnost plačevanja preko spleta s sledečimi karticami

BA, MAESTRO, MASTERCARD, Debet MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON, Debet VISA, Debet VISA ELECTRON, VPAY

 

OSEBNE KARTICE DEBETNEZ ODLOŽENIM PLAČILOMPOSLOVNE KARTICE DEBETZ ODLOŽENIM PLAČILOM
BAMASTERCARDBAMASTERCARD
MAESTROVISAMAESTROVISA
Debit MASTERCARDVISA ELECTRONDebit MASTERCARD 
VISA Debit VISA Debit 
VPAY   
VISA ELECTRON Debet   
Slika prikazuje logotip podjetja Darilo Narave d.o.o., bela oblika logotipa.
2024 DARILO NARAVE D.O.O. 
Vse pravice pridržane.
Slika prikazuje varna plačila na spletnem mestu
userusersstorecartphone-handsetbubblemagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram