• Najboljši 100% BIO konopljini izdelki
  • Med tednom odprto od 8.00 do 16.00
  • Brezplačna poštnina za naročila nad 30€

DOSTAVA

Darilo narave d.o.o.

Na tej strani najdete vse pomembne informacije in pogoje glede dostave naših izjemnih konopljinih izdelkov. Pri Darilu narave si prizadevamo za transparentnost in zadovoljstvo strank, zato smo tu, da vam predstavimo vsak korak potovanja vaših naročil. Če imate kakršna koli dodatna vprašanja ali potrebujete informacije, ki morda niso na voljo na tej strani, nas brez zadržkov kontaktirajte. 

Naročeno blago pri podjetju Darilo narave d.o.o. pakiramo s skrbjo in pozornostjo v zavarovano embalažo, namenjeno varni dostavi, saj nam je vaše zadovoljstvo in zaupanje izjemno pomembno. Dostavna embalaža je označena s simbolom "PAZLJIVEJŠE RAVNANJE" - ikono v obliki kozarca, kar pomeni, da se s poslano pošiljko ravna ročno, še posebej, če vsebuje občutljivejšo vsebino.

Podjetje Darilo narave d.o.o. si prizadeva, da bodo vaši izdelki odpremljeni v najkrajšem možnem času. Če naročilo oddate do 13. ure med delavniki, vam bomo izdelke odpremili še isti dan. V primeru oddaje naročila med vikendi ali prazniki, se vaši izdelki odpremijo prvi delovni dan po oddaji naročila.

Vaše zadovoljstvo je za nas ključnega pomena, zato vas bomo v primeru, da naročenega izdelka trenutno ni na zalogi, o tem takoj obvestili preko elektronske pošte ali telefona. Z vami se bomo dogovorili glede nadaljnjih korakov in vas obvestili o pričakovanem času dostave naročenega izdelka, tako da bo vaše nakupovalno doživetje z nami še bolj prijetno in brezskrbno. V primeru da ste prejeli poškodovano embalažo ali poškodovan artikel, nam, prosimo, to sporočite, da lahko problem hitro razrešimo.

Poštna dostava

Pošiljko pošljemo preko Pošte Slovenije na vaš naslov. V kolikor ste ob naročilu napisali vašo mobilno številko, vam dan pred dostavo Pošta Slovenije pošlje SMS s podatki o dostavi. V kolikor imamo le podatek o vašem e-poštnem naslovu (e-mail), vam Pošta Slovenije obvestilo pošlje na e-poštni naslov.

V primeru, da vas ni doma, vam poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji poštni poslovalnici prevzamete in plačate paket. 

Dostava po Pošti Slovenije stane 4,00 eur, kar vam bo sistem dodal na vrednost nakupa, razen v primeru, da vaša košarica presega 30€. Potem vam podarimo brezplačno dostavo. Dodatne pogoje poslovanja si lahko ogledate TUKAJ.

 

Strošek dostave

Za vsa naročila v Sloveniji nad 30 EUR poštnine ne zaračunamo! Za naročila pod 30 EUR je strošek dostave 4,00 EUR. V primeru izbire načina plačila ‘plačilo ob povzetju’ se zaračuna tudi strošek storitve plačila ob povzetju v višini 1,50 EUR (razen v primeru osebnega prevzema na sedežu podjetja). Minimalno naročilo za brezplačno poštnino v tujino je 130 EUR.

Dodatne poštne storitve

Poleg standardne dostave nudimo tudi dodatne storitve Pošte Slovenije, ki vam omogočajo še večjo prilagodljivost pri prejemu vašega naročila. Med te storitve sodijo na primer osebna vročitev, naknadna menjava naslova in druge, ki so na voljo po ceniku Pošte Slovenije. Če želite koristiti katero od teh dodatnih storitev, nam to napišite v opombah pred zaključkom naročila. Naše ekipe bodo poskrbele, da boste prejeli vaše naročilo na način, ki vam najbolj ustreza, ob upoštevanju vseh vaših želja in potreb.

 

Dostava - Osebni prevzem

V kolikor ste ob naročilu izrazili željo, da izdelke prevzamete osebno, vam omogočamo prevzem ob delavnikih med 8:00 in 16:00 uro na našem naslovu Šmarska cesta 40, Škofljica. Po prejetju e-obvestila ali sms, ki vas obvesti, da je naročilo pripravljeno na prevzem, se lahko oglasite pri nas. Za vaše udobje smo poskrbeli tudi v primeru, da naročilo ni bilo predhodno plačano z bančnim nakazilom. Kupnino lahko namreč poravnate ob prevzemu izdelkov z gotovino ali kartico. Na ta način vam želimo olajšati in poenostaviti postopek prevzema naročila, hkrati pa vam zagotavljamo udobno izkušnjo in prilagajanje vašim potrebam.

Vse dodatne informacije glede dostave ali prevzema dobite na telefonski številki: 051 220 321 ali na e-naslovu: info@darilonarave.si

Dostava - Slika prikazuje paket z Darilo narave logo, in predstavlja dostavo.
Slika prikazuje logotip podjetja Darilo Narave d.o.o., bela oblika logotipa.
2024 DARILO NARAVE D.O.O. 
Vse pravice pridržane.
Slika prikazuje varna plačila na spletnem mestu
userusersstorecartphone-handsetbubblemagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram