• Najboljši 100% BIO konopljini izdelki
 • Med tednom odprto od 8.00 do 16.00
 • Brezplačna poštnina za naročila nad 30€

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Darilo Narave d.o.o.

Pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine www.darilonarave.si so usklajeni z zakonodajo na področju varstva potrošnikov in drugimi predpisi, ki urejajo elektronsko poslovanje. Pogoji poslovanja vam služijo, da si lahko ogledate na kakšen način poslujemo pri Darilu Narave d.o.o.. Če imate kakršno koli vprašanje gleda naših pogojev poslovanja nas lahko med delavnikom kadarkoli kontaktirajte.

Darilo Narave d.o.o. ima pravico spremeniti splošne pogoje uporabe s posodobitvijo te objave. 
Tovrstne spremembe pogojev so za stranke zavezujoče. 

Registracija

Nakup izbranih izdelkov na spletni strani www.darilonarave.si je pogojen z registracijo uporabnika. Ta se začne s klikom na gumb Registracija. V novem oknu je najprej potrebno vpisati veljaven elektronski naslov. S klikom na gumb Registracija novega uporabnika se na zaslonu odpre obrazec za vpis kontaktnih podatkov. Po vpisu informacij (obvezna so z zvezdico označena polja), ki jih potrebujemo za naročilo in dostavo izbranih izdelkov, se ustvari vaš račun.

Obiskovalec spletne strani si z izpolnitvijo teh obrazcev ustvari uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Oba podatka določata in povezujeta stranko z vnešenimi informacijam.

Ob registraciji je potrebno navesti naslednje podatke:

 • ime in priimek
 • naslov
 • telefon za kontakt
 • elektronski naslov
 • geslo
 • v primeru naročnikov, ki so poslovni subjekti tudi id. številko za DDV

Po vnosu vseh potrebnih podatkov, mora uporabnik potrditi polje, da je seznanjen s pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine. S tem potrjuje, da jih je prebral, jih razume, se z njimi strinja in jih sprejema.

Ob registraciji se uporabnik zavezuje, da so vsi vpisani podatki točni in pravilni. Uporabnik sam odgovarja za točnost vnesenih podatkov. Pri tem ni dovoljena uporaba nazivov drugih oseb, registriranih znamk ali vpis drugih oseb in za kršitve jamči uporabnik s polno odškodninsko in kazensko odgovornostjo ter nase prevzema pasivno legitimacijo v primeru spora ali nesporazumov. Ravno tako niso dovoljene nobene manipulacije z uporabniškim računom. Upravljalec spletne strani lahko po svoji presoji registracijo novih registriranih uporabnikov omeji oziroma uporabnikom ne dopusti pridobitve članstva.

Pogoji poslovanja za zbira podatkov

Lastnik spletne strani zbira podatke izključno za lastno uporabo. Registriranim uporabnikom posreduje sporočila o novostih, akcijah in objave člankov o konoplji. V kolikor se registrirani uporabniki s tem ne strinjajo, se lahko ob prejemu prvega sporočila iz mejling liste odjavijo.

Ko je postopek registracije zaključen, uporabnik avtomatično vstopi v spletno trgovino in s tem postane registriran uporabnik. Pri naslednjem nakupu na spletni strani uporabnik vpiše le uporabniško ime in geslo, ki si ga je izbral.

 

E-Novice

Z naročilom na spletnem mestu www.darilonarave.si se strinjate, da se vas doda v našo bazo podatkov, kjer vam bomo lahko poslali najnovejše novice, članke in ponudbe. Od e-novic se lahko preprosto odjavite z vsako e-pošto, ki vam je poslana, prav tako se lahko odjavite tako, da nam na info@darilonarave.si napišite sporočilo, da ne želite prejemati več e-pošte oziroma e-novice.

Pogoji poslovanja v povezavi z piškotki, na sliki so videti piškotki ki predstavijo piškotke na spletni strani.

GDPR - varovanje osebnih podatkov

Spletno mesto Darilo Narave d.o.o. uporablja piškotke za boljšo delovanje spletnega mesta, pri tem se lahko zbirajo določeni podatki za lažjo komunikacijo med podjetjem in obiskovalci ter strankami. Na vašo željo se lahko vsi zabeleženi podatki o vas zbrišejo, samo pri tem vas moramo opozoriti, da lahko izgubite ustvarjen račun pri nas in dobroimetje na njem. Darilo Narave bo uporabil vaše podatke izključno za komunikacijo in za boljše delovanje spletnega mesta.  Varovanje osebnih podatkov - povezava

Ponudba izdelkov in cene

Ponudba na spletni strani www.darilonarave.si je prilagojena sezoni oziroma letnemu času in drugim značilnostim na trgu. Zato se cene, količine in vrste izdelkov pogosto ažurirajo. Te podatke pridelovalec in upravljalec spletne trgovine lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Določajo se na podlagi ponudbe in povpraševanja, zato jih je potrebno večkrat preverjati. Cena se lahko spremeni tudi istemu izdelku, kar je še posebej označeno ob predstavitvi posameznega izdelka.

Izdani račun s strani ponudnika je (preko registracije) kupcu dosegljiv v vsakem trenutku na strežniku upravljavca te spletne strani. Ravno tako je dostopna vsa dokumentacija komunikacije s kupcem preko spleta za naročilo, plačilo ali dostavo. Ta je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika. 

Kuponi 

Kuponi so ekskluzivni za vas in ponujajo dodatne ugodnosti ob vašem nakupu. Vsak kupon pri nas (darilonarave.si)  je običajno namenjen za enkratno uporabo, razen če je na kuponu navedeno drugače. Kuponi se ne seštevajo, ne delujejo med seboj in ne veljajo za že znižane izdelke, razen če je na kuponu posebej navedeno nasprotno. Prosimo, upoštevajte, da je večina naših kuponov namenjena enkratni uporabi. Če pa je na kuponu zapisano, da je večkratna uporaba dovoljena, se prepričajte, da izkoristite vse ugodnosti, ki vam jih kupon omogoča.

Kuponi se ne morejo kombinirati z drugimi akcijami ali popusti, razen če je izrecno navedeno drugače. V primeru znižanih izdelkov kuponi morda ne bodo veljavni. Preverite pogoje za vsak posamezen kupon. Za kakršne koli vprašanja nas lahko kontaktirate preko telefona ali preko e-pošte. 

Naši poslovni običaji predvidevajo, da blago, ki se prodaja na spletni strani lahko zamenjamo le, če to ni blago:

– ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro poteče rok uporabe
– ki je zapečateno in posledično ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat
– ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti

V zakonu o varstvu potrošnikov je zapisano, da potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe (v našem primeru pogodbo predstavlja samo naročilo, ki postane veljavno z odpošiljanjem le-tega preko spletne strani www.darilonarave.si) v primeru, da narava samih izdelkov ni primerna za vračilo – kakšni so ti izdelki je opisano v zgornjih treh alinejah!
V kolikor je na straneh Spletne DARILO NARAVE  d.o.o. kupljeno zdravilo, prehransko dopolnilo (v obliki tablet, kapsul, tekočin…), medicinsko tehnični pripomoček (npr. testni lističi, merilniki ipd.) ali kozmetični proizvod, pripomočki, ki se na kakršen koli način vstavljajo v telo oziroma prihajajo v stik s telesnimi tekočinami, potem vračilo naročenega blaga NI mogoče (v primeru, da je varnosten pečat odprt ali posumimo, da je stranka takšen izdelek na kakršen koli način odprla).

 

Kvaliteta ponujenih izdelkov

Upravljalec spletne trgovine www.darilonarave.si si prizadeva strankam ponuditi največjo možno kvaliteto, zato stalno preverja certifikate dobaviteljev surovin, ki se uporabljajo za izdelavo prodajanih produktov.

Za vso ponudbo v tej spletni trgovini je zagotovljena sledljivost. Kljub temu pa podatki o ponujenih izdelkih temeljijo tudi na informacijah dobaviteljev, predelovalcev in pridelovalcev surovin  in izdelkov.

Za vsak predstavljen izdelek na teh spletnih straneh se vodi natančna elektronska dokumentacija o dobaviteljev, predelovalcu in pridelovalcu surovin ali končnega izdelka, s kontaktnimi podatki in vseh potrebnih informacijah surovine ali izdelka.

Te podatke hrani dobavitelj v svojih evidencah. Osebni in kontaktni podatki dobaviteljev, predelovalcev in pridelovalcev surovin niso dostopni obiskovalcem spletne trgovine. Hrani jih upravljalec te spletne trgovine.

Ponudnik in upravljalec te spletne trgovine, je nosilec lastne blagovne znamke z nazivom DARILO NARAVE ki ga označuje svojstven logotip, ki je zaščiten. Ponudnik ima za opravljanje dejavnosti vsa potrebna dovoljenja z registriracijo na  Ministrstvu za zdravje ter uradu za kemikalije RS.

Vsi izdelki, ki spadajo v kategorijo kozmetičnih proizvodov so elektronsko priglašeni na Evropsko komisijo ter imajo izdelana varnostna poročila v skladu z zakonodajo.

Fotografije na spletni strani so last spletne trgovine www.darilonarave.si in jih ni dovoljeno kopirati in so pod avtorsko zaščito. Fotografije so namenjene simbolni predstavitvi izdelka.

 

Plačevanje

Plačilo naročenih izdelkov v spletni trgovini www.darilonarave.si je mogoče na sledeče načine:

 • z nakazilom na TRR na podlagi predračuna
 • plačilo ob prevzemu z gotovino
 • plačilo s kreditnima karticama: Mastercard, Visa, debetnima karticama: Visa elektron
Na sliki je prikazan da se nekdo podpisuje pod pogodbo za pogoji poslovanja.

Pogoji poslovanja se lahko spremenijo ali dodajo.

POGOJI POSLOVANJA – PARTNERSKI PROGRAM DARILA NARAVE D.O.O.

V Partnerski program Darila narave d.o.o. se lahko vključijo polnoletne osebe, ki želijo dodaten zaslužek preko svoje baze sledilcev/strank.

Partnerski program deluje po sistemu ustvarjanja unikatnih URL povezav.

Unikatna URL povezava se ustvari v vašem partnerskem računu. Prijavite se v vaš partnerski račun na tej spletni strani, kliknite “Partner URLs“ in ustvarite unikatno URL povezavo.

Unikatno URL povezavo za partnerje delite med vaše sledilce/stranke. Vsaka prodaja, ki bo zaključena v roku 45 dni od prvega klika na vašo povezavo, se zabeleži kot vaša prodaja. Na vaš partnerski račun se zabeleži 20% od takšne prodaje. Torej 20% od vsake stranke (prodaje), ki uporabi vašo URL povezavo. 

Za vaše sledilce/stranke lahko pripravimo kupon kodo po meri.

Pogoji poslovanja za izplačilo provizije je izstavljen račun na podjetje:

Darilo narave d.o.o.
Šmarska cesta 40
1291 Škofljica
DŠ: SI-43633528

Minimalni znesek, ki vam ga Darilo narave d.o.o. lahko nakaže, je 25€.

Provizije se izplačajo v začetku meseca za nazaj (če/ko je dosežen minimalni znesek 25 eur) preko PayPal ali direktnega nakazila preko TRR. Če potrebujete dodatne možnosti izplačila, nam pišite na naš elektronski naslov ali preko kontaktnega obrazca.

Za kakršno koli dodatno pomoč smo vam vedno na voljo preko elektronskega naslova: info(a)darilonarave.si ali preko telefona: 051 220 321

Škofljica, 22.7.22 Darilo narave d.o.o.

Slika prikazuje logo podjetja Darilo Narave, ki je mišljen za nakup BIO konopljinih izdelkov.
Slika prikazuje logotip podjetja Darilo Narave d.o.o., bela oblika logotipa.
2024 DARILO NARAVE D.O.O. 
Vse pravice pridržane.
Slika prikazuje varna plačila na spletnem mestu
userusersstorecartphone-handsetbubblemagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram